VERKKOSIVUT

Paranna asiakaskokemusta tavoitteellisilla verkkosivuilla

Palvelumallimme on joustava ja sopii niin pieniin kuin laajempiinkin verkkosivutoteutuksiin. Projektin alussa käymme tarpeenne tarkasti läpi ja teemme sivujen toteutuksen siten, että se tukisi yrityksenne myyntiä parhaalla mahdollisella tavalla. Pystytte myös muokkaamaan toteuttamiemme sivujen sisältöjä helposti, joten halutessanne sivut elävät ja kehittyvät kanssanne pitkälle tulevaisuuteen.

1. Kartoitamme yrityksellenne parhaan tavan näkyä verkossa

Selvitämme asiakkaidenne käyttämät hakusanat ja suunnittelemme asiakaskokemusta ja myyntiä tukevan sivurakenteen. 

2. Suunnittelemme ja toteutamme tavoitteitanne tukevan sivuston

Toteutamme sivunne siten, että saatte tyylikkäät ja helposti muokattavat sivut, jotka myös tukevat tavoitteitanne.

3. Saatte selkeän sivuston, jolla asiakkaanne löytävät etsimänsä

Lopputuloksena sivut ovat selkeät, ne tukevat myyntiänne ja asiakkaanne osaavat löytää sieltä etsimänsä.

Saat kaiken tämän kun tilaat verkkosivusi meiltä

1. Oma yhteyshenkilö

Nimeämme teille oman yhteyshenkilön, joka vastaa projektin toteutuksesta. Asiantuntijamme pitää huolen, että projekti etenee tavoitteidenne mukaisesti ja vastaa tarvittaessa kysymyksiinne.

2. Tavoitteellinen toteutus

Toteuttamamme sivut aina tukemaan tavoitteitanne. Suunnittelemme jokaisen välilehden siten, että se ohjaa potentiaalisia asiakkaitanne toivomaanne toimintaan.

3. Mahdollisuus muokata itse

Käytämme toteutuksessa WordPressin Divi-teemaa ja sivurakentajaa, joten kun yrityksenne kehittyy ja sivujen sisältöjä täytyy päivättää, pystytte myös itse tekemään muutoksia sivuille. 

4. Tyylikäs visuaalinen ilme

Toteutamme sivut hyödyntämällä laadukkaita visuaalisia teemapohjia. Muokkaamme näistä teemoista yrityksenne näköisen ulkoasun, joka tuo yrityksenne sanoman parhaiten esiin. 

5. Myyvien tekstien toteutus

Tavoitteellinen toteutus vaatii toimiakseen selkeät ja toimintaan ohjaavat tekstit jokaiselle sivuston välilehdelle. Toteutamme tekstit vahvalla copywriting-osaamisellamme.

6. Yhteydenottolomake

Kun kiinnostunut asiakas on kiinnostunut tarjoamistasi hyödyistä, hän saattaa haluta ottaa yhteyttä. Tällöin yhteydenottolomake oikeassa paikassa saattaa tehostaa myyntiä selvästi.

7. Käyttökoulutus

Kun sivut ovat valmiit, käymme kanssanne läpi sivujenne käyttöön liittyviä käytännön asioita. Näytämme, kuinka sivunne tekstejä kannattaa muokata ja kuinka voitte esimerkiksi lisätä kuvia tai luoda uusia blogitekstejä.

8. Reaaliaikaiset kävijätiedot

Asennamme sivuillenne Google Analytics -seurantatyökalut, joiden avulla saatte kerättyä tietoa siitä, kuinka potentiaaliset asiakkaat toimivat sivuillanne ja millaiset asiat kiinnostavat heitä eniten.

9. Sivuston ylläpito

Sivustonne tietoturvan kannalta on oleellista, että sivuillenne asennetut teemat ja lisäosat on päivitetty ajan tasalle. Käymme kuukausittain tarkistamassa sivunne mahdollisten päivitysten varalta ja hoidamme tarvittavat päivitykset. 

Valitse tästä sinulle sopivin paketti

Verkkosivut

  • Perusmaksu 990€ (sis. etusivu & kaksi alasivua)
  • Lisäsivut 290€ 
  • Ylläpidon kuukausimaksu 19€

Tuotamme yrityksille verkkosivut kiinteällä hinnoittelulla, joka sopii toteutukseen kuin toteutukseen. Paketti sisältää kaikki perus tarpeet kuten yhteydenottolomakkeen.

Tilaa paketti >

Verkkokauppa

  • Perusmaksu 990€ (sis. etusivu & kaksi alasivua)
  • Lisäsivut 290€/kpl
  • Kategoriasivut 190€/kpl
  • Ei ylläpidon kustannuksia
  • Tuotteiden lisäys 50€/tuote

Tuotamme yrityksille verkkokaupat Shopifyn verkkokauppa-alustaan kiinteällä hinnoittelulla, mikä mahdollistaa verkkokaupan nopean ja joustavan käyttöönoton. Paketti sisältää haluttujen maksuyhteyksien lisäämisen ja käyttökoulutuksen.

Tilaa paketti >

*Kaikkien pakettien hintoihin lisätään alv 24%

Eikö tämä riitä? Jos haluat laajemman toteutuksen, pyydä tarjous!

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1