UX-analytiikka

Ota yhteyttä >

Seuraa ja kehitä käyttäjäkokemusta datan avulla

Kehitä verkkosivujasi toimivammiksi kuin koskaan

Verkkosivut ovat digitaalisen markkinointisi sydän, minkä vuoksi verkkosivujesi tärkeimpien sivujen toimivuus on erityisen tärkeää. UX-analytiikalla seuraamme sivustosi tärkeimpien sivujen toimivuutta ja asiakkaidesi tapaa käyttäytyä kyseisillä sivuilla. Analytiikkaa hyödyntäen sivujen käytettävyyttä voidaan kehittää, asiakaskokemusta parantaa ja samalla mahdollistetaan yrityksesi myynnin esteiden poistaminen ja ostopolun suoraviivaistaminen.

Tunnista, mitkä asiat asiakkaitasi kiinnostavat sivuillasi

Hyödynnämme analytiikassa sivujen lämpökarttoja ja kuvaruudun nauhoituksia, joiden avulla näemme, mitkä asiat sivuillasi kiinnostavat ja mitkä eivät. Joskus sivuilta voi löytyä yllättäviäkin kiinnostuksen kohteita, jotka ohjaavat asiakkaan pois ostopolulta.

Näiden asioiden tunnistaminen ja sivuston kehittäminen säästää sinulta parhaimmillaan useita tuhansia euroja vaikka heikosti suoriutuvan sivun vuoksi menetettyjä tuottoja ei edes otettaisi huomioon.

Perusta sivuston kehitys tietoon, älä arvailuun

Kun tiedät, mitkä asiat sivuillasi kiinnostavat asiakkaitasi, voit rakentaa sivuista sellaiset, että asiakkaasi osaavat löytää sieltä etsimänsä siten, että tiedonjano johtaa lopulta yhteydenottoon tai kauppaan.

  

Kaikki hyöty irti kampanjoista

Oman havaintomme mukaan yleisin syy digitaalisen markkinoinnin kampanjoiden epäonnistumiseen on tiedon puute. Liikennettä saadaan kyllä yleensä ohjattua sivuille hyvinkin edullisesti, mutta ilman selkeää ymmärrystä siitä, kuinka asiakkaat käyttävät sivua, mainontakin voi pahimmillaan olla varsinaista venäläistä rulettia.

ASIAKASPALVELU PALVELEE ARKISIN 10-16 – OTA YHTEYTTÄ 0449717273

Keskustele asiantuntijan kanssa

0449717273

Yhdistämme yritysten tavan myydä asiakkaiden tapaan ostaa

Osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy 2911267-1

Ota yhteyttä

myynti@mainoskampanja.com
0449717273