TEKNINEN TUKI

Autamme asiakkaitamme monipuolisesti erilaisissa tietoteknisissä haasteissa

Olemme taitavia tietotekniikan kanssa, joten jos teillä on järjestelmiin tai verkkosivuihin liittyviä pieniä hankkeita, joita ette itse kykene tai ehdi hoitamaan, me voimme auttaa. Teknisen tuen palvelumme ovat aina tuntilaskutteisia. Tässä alla muutama esimerkki siitä, missä voimme auttaa.

1. Nettisivujen muokkaukset

Teemme erilaisia nettisivumuokkauksia toteuttamillemme nettisivuille ja joissain tapauksissa myös muiden toteuttamille sivuille.

2. Sähköpostitilien luominen

Yrityksen sähköpostitilien luominen vaatii monenlaisia tunnuksia ja järjestelmiä. Me pystymme auttamaan näiden asioiden hoitamisessa

3. Sometilien luominen

Autamme, kun yrityksenne tarvitsee Facebook-, Instagram-, Linkedin- tai vaikkapa YouTube-tilin, mutta uuden yrityssivun perustaminen tuntuu vaikealta.

4. CRM-järjestelmien käyttöönotto

Autamme yritystänne ottamaan käyttöön myyntiä tukevan asiakashallintajärjestelmän kuten Hubspotin CRM:n tai Pipedriven.

5. Tuotantojärjestelmien käyttöönotto

Autamme erilaisten tuotannon järjestelmien käyttöönotossa. Mietimme yhdessä parhaan tavan tukea toimintaanne.

6. Järjestelmien väliset integraatiot

Autamme kun haluat kontaktit suoraan nettisivuilta myynnin järjestelmiin tai klousatun kaupan napin painalluksella tuotantoon.

U

7. Seurantakoodien asentaminen

Halusit sitten seurata Facebookin mainosdataa tai saada yleisesti tietoa verkkosivujesi liikenteestä, hoidamme koodien asentamisen sivuillesi

8. Järjestelmien käyttökoulutukset

Uuden järjestelmän omaksuminen voi olla haastavaa. Suunnittelemme ja järjestämme teille tarpeidenne mukaiset käyttökoulutukset uusiin järjestelmiinne.

9. Verkkokaupan tuotteiden lisäykset

Verkkokaupan tuotteiden lisäys on aikaa vievää ja työlästä hommaa. Me voimme auttaa tuotteiden lisäyksessä ja samalla saatte myös toimivat myyntitekstit jokaiselle tuotteelle.

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1