Tutustu

Ihastu

Rakastu

palveluihimme

1. Älykkäästi kohdennetut mediakampanjat

Mainoskampanjat

Yrityksesi markkinointiin tarvitaan monesti useita erityyppisiä kampanjoita. Toteutamme mainoskampanjat hyvin erityyppisiin tarpeisiin kaikissa suosituimmissa digitaalisissa mainoskanavissa: Facebook, Instagram, Google, LinkedIn ja Youtube.

Liidikampanjat

Tavoitat liidipalvelumme avulla jopa kymmeniä tuhansia kohderyhmääsi kuuluvia ihmisiä kuukaudessa. Me autamme tunnistamaan tästä valtavasta ihmisjoukosta tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneet ostajaehdokkaat. 

Sähköpostimarkkinointi

Jos sinulla on jo valmiiksi yleisösi sähköpostiosoitteita, pystytään heille yleensä tekemään sähköpostimarkkinointia. Voimme myös yhdistää sähköpostin osaksi liidipalveluamme, jolloin saat liideistäsi varmasti parhaan hyödyn irti myös isossa mittakaavassa.

2. Asiakasviestinnän palvelut

Sisälllöntuotanto

Haluat sitten lähettää uutiskirjeen asiakkaillesi tai saada yrityksesi nettisivuille säännöllisesti blogitekstejä, pystymme auttamaan sinua! Sisältöpalvelumme avulla pystyt puhuttelemaan asiakkaitasi ja saat asiantuntemuksesi esiin entistä tehokkaammin. 

Myyntimateriaalit

Kun tarvitset yrityksellesi käyntikortteja, myyntiesitteitä tai vaikkapa mainosjulisteita, pystymme auttamaan nopeasti ja joustavasti. Lähetä toiveesi ja materiaalin tekstisisällöt meille niin toteutamme ja toimitamme printtivalmiit tiedostot sinulle nopeallakin aikataululla.

Brändi-ilmeet

Jokainen yritys herättää asiakkaidensa mielessä mielikuvia. Logo, värit, fontit ja tyyli, jolla yrityksen viestit välitetään, vaikuttavat näihin mielikuviin. Autamme sinua määrittelemällä kanssasi, kuinka yrityksesi viestii asiakkaillensa ja tuotamme tähän selkeän ohjekirjan.

3. Verkkosivut ja tekniset tukipalvelut

Verkkosivut

Nettisivut ovat yrityksesi käyntikortti netissä. Saat meiltä joustavasti tarpeeseesi vastaavan nettisivutoteutuksen. Toteutamme nettisivut WordPress alustalla sellaisiksi, että pystyt myös halutessasi itse muokkaamaan niitä helposti ja nopeasti!  

Hakukoneoptimointi

Tänä päivänä ihmiset hakevat haasteisiinsa tietoa ensisijaisesti netin hakukoneista. “Jos et löydy Google-haun ensimmäiseltä sivulta kun asiakkaasi hakevat tietoa yrityksesi tuotteista, et ole olemassa.” Me autamme sinua nousemaan hakukoneissa asiakkaidesi hakutuloksiin.

Tekninen tuki

Erilaisten markkinoinnin tukitoimien toteutus voi usein olla haastavaa. Nettisivujen tai some-tilien muokkaukset ja yrityksen oman sähköpostiosoitteen perustaminen ovat esimerkkejä asioista, joissa pystymme auttamaan. Me olemme taitavia netissä, joten voit luottaa meihin.

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1