Yrityksen tausta ja omistuspohja

Yleistä tietoa yrityksestä

Suomen Mainoskampanja on osa Populentia Oy:tä. Yrityksemme tuottaa markkinointipalveluita niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille. Yrityksemme perustettiin keväällä 2018, jotta pystyisimme tarjoamaan markkinoiden parasta asiakaskokemusta mainos- ja markkinointipalveluiden sektorilla.

Yritys on yksityisomisteinen ja sen taustalla on maan ammattitaitoisimpia myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun huippuammattilaisista, minkä ansiosta olemme saaneet kehitettyä palvelumallin, jonka avulla pystymme tuottamaan huomattavia muutoksia asiakkaidemme liiketoiminnassa monistettavalla, mutta silti asiakkaan kuin asiakkaan tarpeeseen räätälöitävällä palvelumallilla. Näemme tämän merkittävänä kilpailuetuna markkinoilla. Tavoitteenamme oli luoda palvelumalli, jonka avulla kyetään paitsi auttamaan asiakkaitamme muutokseen, myös palvelemaan yrityksen muita kumppaneita tukemalla heidän liiketoimintojaan. Näin ollen pidämme koko ajan palvelumme niissä kanavissa, joissa saadaan asiakkaille parhaat tulokset jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Olemme auttaneet jo kymmeniä tyytyväisiä yrityksiä, joita kuunnellen ja joiden tarpeisiin vastaten kehitämme toimintatapojamme ja palveluitamme jatkuvasti parempaan suuntaan.

Toimintaperiaatteet

Toteutamme kaikki asiakastyömme kyseisen asiakkuuden hoitamiseen vaaditulla ammattitaidolla ja tarkkuudella. Työn laatu on meille prioriteetti, josta emme tinki. Tästä syystä kehitämme palveluitamme jatkuvasti paremmiksi, jolloin asiakkaamme saavat yhä enemmän vastinetta rahalleen.

Jokainen asiakkaamme saa oman nimetyn yhteyshenkilön, joka pitää huolen siitä, että asiakkaan tarpeita palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa luotettavana ja erinomaisesti palvelevana kumppanina.

Oma liiketoimintamme pohjautuukin sille, että palvelemme lukuisia tyytyväisiä asiakkaita mahdollisimman hyvällä mielellä – hyvin tuloksin.

Tietoa yrityksen toiminnasta

Populentia Oy:n liikevaihto kesäkuun 2019 lopussa päättyneellä ensimmäisellä tilikaudella oli 32 000€ ja yrityksen tulos oli -1000€.

Ensimmäisen tilikauden aikana palvelu saatiin tavoitteiden mukaisesti kehitettyä sellaiseksi, että palvelumallin avulla pystyttiin auttamaan asiakkaita hyvin erilaisista lähtökohdista riippumatta.

Toisen tilikauden tärkein tavoite on ollut valmistella yritys kasvuun siten, että vaikka liiketoiminta kasvaa, tuotannon laatu ei kärsi. Tilikauden 2020-2021 fokus tuleekin olemaan liiketoiminnan skaalaamisessa.

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1