Mainoskampanjat

Etusivu | Luovat palvelut | Kampanjat

Ota yhteyttä >

tavoita asiakkaasi ennennäkemättömän vaivattomasti

Avaa ovi tuhansille mahdollisuuksille mainonnan avulla

Digitaalisen markkinoinnin elinvoima syntyy mainonnasta. Mainonnan avulla saat jatkuvalla syötöllä ruokittua yrityksesi liiketoimintaa tuhansilla ja tuhansilla potentiaalisilla asiakkailla. Mainonnan hieno puoli onkin juuri siinä, että toimivalla mainonnalla saat monistettua onnistumisia, eikä menestyksesi ole sattuman varassa.

Näytä mainoksiasi oikealle kohderyhmälle uskomattoman tarkasti

Kohdentaminen paitsi tehostaa markkinointiasi, säästää sinulta tukuittain rahaa, sillä kohdennamme mainoksesi asiakaskohderyhmällesi ennennäkemättömän tarkasti.

Testaamme, mikä on yrityksellesi paras tapa näkyä verkossa ja hyödynnämme mainoskanavien älykkäitä kohdennusominaisuuksia, jotta löydämme kanavista juuri ne ihmiset, jotka haluavat ostaa tuotteitasi tai palveluitasi.

Jopa 98% edullisempaa kuin perinteinen markkinointi

Hyvä yleinen nyrkkisääntö on, että 1€:lla saat mainoksellesi noin 100 näyttökertaa. Tämä saattaa parhaimmillaan olla jopa 120 kertaa edullisempaa kuin perinteinen kirjeposti, joten saat samalla investoinnilla tavoitettua parhaimmillaan jopa 120 kertaa enemmän potentiaalisia asiakkaita kuin aiemmin.

Palveluumme kuuluu…

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, joka vastaa kampanjasi toteutuksesta. Hän on paitsi toteuttamassa kampanjaa, myös tukenasi jos tai kun sinulla herää kampanjaan liittyviä kysymyksiä.

Suunnittelemme yrityksellenne sellaisen kampanjan toteutuksen valitsemaanne kanavaan, joka vastaa parhaiten tarpeisiinne. Mietimme kampanjan toteutuksen palaset siten, että maksimoimme sen onnistumisen mahdollisuudet.

Tuotamme laadukkaat mainokset hyvällä myyntitekstillä ja sopivilla kuvilla. Teemme kampanjaan samanaikaisesti useamman erilaisen mainoksen, ja testaamme, mikä vetoaa kohderyhmääsi parhaiten.

Kohdennamme mainokset siten, että sinä saat tavoitettua potentiaalisimmat asiakkaasi kaikkein tehokkaimmin. Hyödynnämme kohdennuksessa seurantakoodien avulla keräämäämme dataa ja mainoskanavien älykkäitä työkaluja.

Mainostilien käyttöönotto, erilaisten seurantakoodien asentaminen ja niiden käytännön hyödyntäminen kuuluvat myös palveluumme. Kun laitamme tekniikan kuntoon, pystytään mainoskanavien dataa hyödyntämään kampanjan tukena

Kun seuraamme kampanjastasi kerättyä dataa, opimme koko ajan, kuinka viestisi saadaan paremmin uppoamaan kohderyhmääsi. Optimointien tarkoitus on hyödyntää oppimaamme ja tehdä kampanjastasi jatkuvasti tehokkaampi.

Raportoimme sinulle säännöllisesti kampanjan tuottamista tuloksista. Tulokset toimitetaan sähköpostiisi ja käymme ne kanssasi läpi vielä puhelimitse. Näin pysyt koko ajan kartalla siitä, missä kampanjasi kanssa mennään.

Tavallisesti paketteihimme on jo valmiiksi laskettu mukaan mediabudjetti, joten sinulle ei tule yllätyskuluja. Tämä on se rahasumma, jonka sijoitamme puolestasi yhdessä valitsemiimme mainoskanaviin (Facebook, Google, Instagram, Youtube, Linkedin).

ASIAKASPALVELU PALVELEE ARKISIN 10-16 – OTA YHTEYTTÄ 0449717273

Joustava pakettimme

Mainonta Jousto

  • 300€ per kanava + joustava budjetti
  • Määräaikaisuus sopimuksen mukaan
  • (budjetti vähintään 100€/kk, josta palvelumaksun osuus 50%)

Auta asiakkaitanne löytämään yrityksenne tällä kaikkien aikojen pienimmän kynnyksen mainospaketilla. Valitse haluamasi mainoskanava niin toteutamme tavoitteitanne tukevan kampanjan.

ASIAKASPALVELU PALVELEE ARKISIN 10-16 – OTA YHTEYTTÄ 0449717273

Keskustele asiantuntijan kanssa

0449717273

Yhdistämme yritysten tavan myydä asiakkaiden tapaan ostaa

Osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy 2911267-1

Ota yhteyttä

myynti@mainoskampanja.com
0449717273