Näkemyksellinen ja innostava ammatillinen kasvualusta

Kasvavassa joukossamme on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista ja päästä vaikuttamaan asiakkaiden elämään.

Kanssamme pääset osallistumaan asiakasprojektien toteutukseen ja kehittämään osaamistasi. Tiimistämme löytyy kokeneempia tekijöitä ja nuorempia osaajia, joten sovit varmasti joukkoon.

Etsimme aina hyviä tekijöitä tuotannon ja myynnin puolelle, joten jos ajattelet, että sinä voisit olla seuraava vahvistus joukkoomme niin ole yhteydessä.

Asiantuntijatehtävät

Tuotamme monipuolisia myynnin digitalisoinnin palveluita asiakkaidemme toiminnan tueksi. Asiantuntijatehtävissä työskentelevät markkinoinnin osaajat tekevät töitä tiimeissä, joissa heidän tehtävänsa on olla suorassa yhteydessä asiakkaisiin ja hoitavat käytännön toteutuksen lisäksi monipuolisesti asiakaspalvelun tehtäviä.

Myyntitehtävät

Nälkäiselle myyjälle tarjoamme loistavan kasvuympäristön, erinomaiset tuotteet ja mahdollisuuden edetä urallaan. Yrityksessämme on mukana Suomen parasta myyntiosaamista, mikä mahdollistaa myös oppimishaluiselle myyjälle vankan tuen oman osaamisen kartuttamiseen.

l

Avoin hakemus

Onko sinulla osaamista tai kokemusta, jota emme ole vielä tajunneet etsiä joukkoomme? Jätä avoin hakemuksesi ja katsotaan, voisiko meille löytyä mahdollisuus yhteistyöhön.

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1