LIIDIKAMPANJAT

Käynnistä myyntitapaanne räätälöity liidikone!

Liidipalvelumme avulla tunnistamme helposti tuotteistasi kiinnostuneet asiakkaat ja kartoitamme heidän nykyisen kiinnostuksen tasonsa. Halusit sitten lämpimiä tai tulikuumia liidejä myyntiin, palvelupakettimme sopii sinulle erinomaisesti. Liidipakettimme tekevät myyntityöstä parhaimmillaan helppoa ja vaivatonta.

1. Ohjaamme kohderyhmäsi kampanjasivulle mainonnalla

Toteutamme mainonnan käytetyimmissä sosiaalisen median kanavissa ja hakukoneissa

2. Tunnistamme potentiaaliset asiakkaasi liidimagneetin avulla

Toimitamme potentiaalisille asiakkaillesi minioppaan hänen yhteystietojaan vastaan.

3. Sinä käytät enemmän aikaasi lämpimiin asiakkuuksiin

Saat yhteystiedot käyttöösi ja pääset myymään jo valmiiksi lämpimille asiakaskontakteille

Saat kaiken tämän kun tilaat liidituotantosi meiltä

1. Oma yhteyshenkilö

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, joka vastaa liidikampanjasi toteutuksesta. Hän on paitsi toteuttamassa kampanjaa, myös tukenasi jos tai kun sinulla herää kampanjaan liittyviä kysymyksiä.

2. Kampanjan suunnittelu

Suunnittelemme yrityksellenne sellaisen kampanjan toteutuksen, joka vastaa parhaiten tarpeisiinne. Mietimme kampanjan toteutuksen palaset siten, että maksimoimme saamasi tulokset.

l

3. Mainosten suunnittelu ja toteutus

Tuotamme laadukkaat mainokset hyvällä myyntitekstillä ja sopivilla kuvilla. Teemme kampanjaan samanaikaisesti useamman erilaisen mainoksen, ja testaamme, mikä vetoaa kohderyhmääsi parhaiten.

4. Mainosten kohdentaminen

Kohdennamme mainokset siten, että sinä saat tavoitettua potentiaalisimmat asiakkaasi kaikkein tehokkaimmin. Hyödynnämme kohdennuksessa seurantakoodien avulla keräämäämme dataa ja mainoskanavien älykkäitä työkaluja.

5. Tekninen toteutus

Mainostilien käyttöönotto, erilaisten seurantakoodien asentaminen ja niiden käytännön hyödyntäminen kuuluvat myös palveluumme. Kun laitamme tekniikan kuntoon, pystytään mainoskanavien dataa hyödyntämään kampanjan tukena.

6. Mainonnan optimointi

Kun seuraamme kampanjastasi kerättyä dataa, opimme koko ajan, kuinka viestisi saadaan paremmin uppoamaan kohderyhmääsi. Optimointien tarkoitus on hyödyntää oppimaamme ja tehdä kampanjastasi jatkuvasti tehokkaampi.

7. Kampanjasivu

Kampanjan ajaksi tuotamme yrityksellesi erillisen kampanjasivun, jolle asiakkaitasi ohjataan. Tekstit ja sivun sisällöt toteutamme siten, että potentiaaliset asiakkaasi jättävät yhteydenottopyynnön kaikkein todennäköisimmin.

8. Liidimagneetin toteutus

Yhteystietojen saaminen asiakkaalta ei ole aina itsestäänselvyys. Jotta kiinnostunutkin asiakas saadaan jättämään yhteydenottopyyntö, usein tarvitaan pieni houkutin. Toteutamme kampanjaasi minioppaan, jolla asiakkaasi toimintakynnys saadaan ylitettyä.

9. Tulosten raportointi

Raportoimme sinulle säännöllisesti kampanjan tuottamista tuloksista. Tulokset toimitetaan sähköpostiisi ja käymme ne kanssasi läpi vielä puhelimitse. Näin pysyt koko ajan kartalla siitä, missä kampanjasi kanssa mennään.  

Lisäksi palvelumme on vailla vertaa, koska saat myös:

EXTRA! Premium kuvapankkikuvat

Käytämme mainoksissasi joko toimittamiasi kuvia tai laadukkaita kuvapankkikuvia. Näin yrityksesi brändistä ja tunnettuudesta pidetään hyvin huolta kampanjoiden aikana.

EXTRA! Markkinoinnin kuuma linja

Voit olla meihin milloin tahansa yhteydessä. Autamme sinua parhaan kykymme mukaan tekemään erilaisia markkinointiin ja asiakashankintaan liittyviä päätöksiä myös omien palveluidemme ulkopuolelta.

EXTRA! Growth Hacking

Suhteellisen uutena terminä Growth Hacking (kasvuhakkerointi) tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että testaamme oma-aloitteisesti, mitkä ovat sinulle parhaat kanavat ja tavat parantaa tuloksiasi.

A

EXTRA! Jatkuva kehitys

Me kehitämme itseämme ja osaamistamme jatkuvasti, jotta pysymme ajan hermolla. Tiedämme, mikä toimii NYT ja vuoden päästä tiedämme mikä toimii silloin. Kanssamme pysyt mukana kehityksen kelkassa.

EXTRA! Kanavatakuu

Yleensä saamme mainonnan tuottamaan tuloksia, mutta joskus harkintakykymme kuitenkin pettää ja teemme kanssasi huonon kanavavalinnan. Tällöin korjaamme virheemme ja siirrämme kampanjan toiseen kanavaan maksutta.

Valitse tästä sinulle sopivin paketti

Liidikampanja Jousto

 • 1200€ + joustava budjetti
 • Määräaikaisuus 12kk*
 • (budjetti vähintään 100€/kk, josta palvelumaksun osuus 50%)

Tunnista markkinoilla olevia tarpeita ja löydä yrityksellenne potentiaalisimmat asiakkaat ennennäkemättömän joustavasti. Tämä paketti sopii täydellisesti kehittyvään ja muuttuvaan tarpeeseen.

Oli yrityksesi sitten pieni tai kasvava, joustopaketin avulla kasvatat yrityksenne kontaktimääriä uskomattoman pienellä riskillä tinkimättä kasvupotentiaalista. 

Tilaa paketti >

Liidikampanja Small

 • 1200€ + 400€ kk-budjetti
 • (palvelumaksun osuus budjetista 50%)
 • Määräaikaisuus 12kk*

Tämä paketti on suunniteltu vastaamaan säännölliseen liidien tarpeeseen osa-aikaisille myyjille ja yksityisyrittäjille. Small-paketti takaa jatkuvan asiakasvirran, jonka avulla myyjä pääsee kontaktoimaan valmiiksi kiinnostuksensa osoittaneita asiakkuuksia.

Tilaa paketti >

Liidikampanja Medium

 • 1200€ + 800€ kk-budetti
 • (palvelumaksun osuus budjetista 50%)
 • Määräaikaisuus 6kk*

Tällä paketilla täyspäiväinen myyjä saattaa jo saada kalenterinsa täytettyä lämpimillä myyntitapaamisilla. Uusien asiakkaiden löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja se näkyy myös myynnin tuloksissa positiivisella tavalla!

Tilaa paketti >

Liidikampanja Large

 • 1200€ + 1600€ kk-budjetti
 • (palvelumaksun osuus budjetista 50%)
 • Määräaikaisuus 3kk*

Pienen myyntitiimin tarpeisiin vastaava laajempi paketti, joka auttaa tiimin ennennäkemättömiin tuloksiin. Tämä paketti ei jätä kylmäksi, sillä yrityksenne voi saada jopa satoja kiinnostuneita liidejä kuukaudessa!

Tilaa paketti >

*Kaikkien pakettien hintoihin lisätään alv 24%

Eikö tämä riitä? Jos haluat laajemman toteutuksen, pyydä tarjous!

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1