Tutustu ja ihastu asiakastarinoihimme

Meitä ei olisi ilman asiakkaitamme. Tässä yksi asiakastarinoistamme.

Asiakastarina: Aalto Haitekin digitalisointi

Aalto Haitek on rakennustekniikan innovaatioiden tuotteistamiseen erikoistunut kansainvälistyvä puuteollisuusyhtiö.

Yhteistyömme alussa rakensimme Aalto Haitekille uudet kaksikieliset verkkosivut ja visuaalisen ilmeen, joiden tavoitteena oli tuoda yritykselle vahvempaa imagoa luotettavana kumppanina myös kansainvälisesti. 

Verkkosivutoteutuksen jälkeen yhteistyömme on jatkunut hyvänä ja olemme auttaneet yhtiötä digitalisoimaan myynnin ja markkinoinnin prosesseja erilaisten ohjelmistointegraatioiden toteutuksilla ja ohjelmistojen käyttökoulutuksilla.

Tällä hetkellä olemme syventämässä yhteistyötämme rakentamalla yrityksen myynnille jatkuvia asiakasvirtoja liidikampanjoiden avulla ja optimoimalla yrityksen myyntikanavia potentiaalisten asiakkaiden tunnistamista varten.

Asiakas itse kuvailee yhteistyötämme ”TÄHÄN ASIAKKAAN PALAUTE”. 

Katso videolta asiakkaan kommentit

Tutustu tästä Aalto Haitekille tuottamiimme palveluihin

 

Verkkosivut

Nettisivut ovat yrityksesi käyntikortti netissä. Saat meiltä joustavasti tarpeeseesi vastaavan nettisivutoteutuksen. Toteutamme nettisivut WordPress alustalla sellaisiksi, että pystyt myös halutessasi itse muokkaamaan niitä helposti ja nopeasti!  

Tekninen tuki

Erilaisten markkinoinnin tukitoimien toteutus voi usein olla haastavaa. Nettisivujen tai some-tilien muokkaukset ja yrityksen oman sähköpostiosoitteen perustaminen ovat esimerkkejä asioista, joissa pystymme auttamaan. Me olemme taitavia netissä, joten voit luottaa meihin.

Liidikampanjat

Tavoitat liidipalvelumme avulla jopa kymmeniä tuhansia kohderyhmääsi kuuluvia ihmisiä kuukaudessa. Me autamme tunnistamaan tästä valtavasta ihmisjoukosta tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneet ostajaehdokkaat.

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1