Tutustu ja ihastu asiakastarinoihimme

Meitä ei olisi ilman asiakkaitamme. Tässä yksi asiakastarinoistamme.

Asiakastarina: Akson löysi uuden tavan kasvaa

Akson on hoivapalveluihin erikoistunut yritysverkosto, jonka palveluihin luottavat jatkuvasti yhä useammat asiakkaat ympäri Suomen.

Aloitimme yhteistyön Aksonin kanssa ensin etsimällä ketjuun uusia yrittäjiä sosiaalisen median kanavista. Kun yhteistyö osoittautui toimivaksi ja löysimme jopa 50 uutta yrittäjyydestä kiinnostunutta kandidaattia kuukaudessa, aloitimme pian myös laajemman ketjumarkkinoinnin kuluttajapuolelle.

Liidikampanjat ovat tuottaneet jatkuvasti paranevia tuloksia ja yhteistyömme onkin vakaalla pohjalla. Jo ensimmäisen kuukauden aikana tunnistettujen yrittäjäkandidaattien määrä kasvoi liki kymmenkertaiseksi aiemmin käytettyihin kanaviin verrattuna ja ketjumarkkinoinnin puolella kasvatamme sähköpostilistaa ja tavoitamme tuhansia ihmisiä kuukaudessa.

Viimeisimpänä toteutimme Aksonille uuden verkkosivuston, jonka tavoitteena oli selkiyttää asiakaskokemusta ja näin myös konkreettisesti parantaa sivuston tehokkuutta myös myynnin näkökulmasta. 

Asiakas itse kuvailee yhteistyötämme ”TÄHÄN ASIAKKAAN PALAUTE”.

Katso videolta asiakkaan kommentit

Tutustu tästä Aksonille tuottamiimme palveluihin

 

Liidikampanjat

Tavoitat liidipalvelumme avulla jopa kymmeniä tuhansia kohderyhmääsi kuuluvia ihmisiä kuukaudessa. Me autamme tunnistamaan tästä valtavasta ihmisjoukosta tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneet ostajaehdokkaat.

Verkkosivut

Nettisivut ovat yrityksesi käyntikortti netissä. Saat meiltä joustavasti tarpeeseesi vastaavan nettisivutoteutuksen. Toteutamme nettisivut WordPress alustalla sellaisiksi, että pystyt myös halutessasi itse muokkaamaan niitä helposti ja nopeasti!  

Tekninen tuki

Erilaisten markkinoinnin tukitoimien toteutus voi usein olla haastavaa. Nettisivujen tai some-tilien muokkaukset ja yrityksen oman sähköpostiosoitteen perustaminen ovat esimerkkejä asioista, joissa pystymme auttamaan. Me olemme taitavia netissä, joten voit luottaa meihin.

Yhteystiedot

myynti@populentia.com
0449717273

Toimiston osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä 

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy
2911267-1