A/B-testaus

Ota yhteyttä >

Tee sivumuutoksia viisaasti ja varmista jokainen onnistuminen

A/B-testeillä varmistat, että muutokset parantavat sivun käytettävyyttä

Kun kehität sivustoasi, on tärkeää tunnistaa, mitkä muutokset ovat niitä, jotka edistävät yrityksesi myyntiä, millä ei ole vaikutusta ja mitkä lähinnä heikentävät sivuston tehokkuutta. Kun sivuja lähdetään kehittämään, on hyvin oleellista seurata, millaiset muutokset edistävät asiakaskokemusta sivuilla, jotta voidaan olla varmoja siitä, että toteuttamasi sivumuutos tukee myyntiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Testaa uusia muutoksia samanaikaisesti vanhan sivun kanssa

Jotta pystyisit saamaan aina parhaan sivuversion asiakkaidesi nähtäville, kannattaa ennen lopullisten muutosten tekemistä toteuttaa sivuillasi A/B-testi, jossa uutta sivustoa testataan vanhan sivuston rinnalla.

Sellainenkin pieni muutos, jossa sivustolta otetaan esimerkiksi sivuston ulkopuolelle johtava videolinkki pois, kannattaa testata, sillä näin voidaan varmistua siitä, että tehdyt toimenpiteet oikeasti edistävät yrityksesi myyntiä.

Täsmällisen tarkka tieto eri versioiden tehokkuudesta

Vanhojen ja uusien sivujen tehokkuuden mittaaminen tehdään yksinkertaisesti siten, että mitataan eri versioiden kannattavuutta suhteessa sivulle asetettuihin tavoitteisiin.

Jos sivun tavoite on yhteydenotto, pyritään saamaan yhä suurempi osa sivulle tulijoista ottamaan yhteyttä ja jos tavoitteena on saada verkkokauppaan ostoja, voidaan verrata vaikkapa eri tuotetekstien muokkaamisen vaikutusta ostotapahtumien määrään tai ostoskorin painikkeiden muuttamisen vaikutuksia.

Älä jätä onnistumista arvailun varaan – testaa oikeilla ihmisillä

Koska A/B-testeissä seurataan sitä, kuinka oikeat ihmiset reagoivat tehtyihin muutoksiin, voit olla varma siitä, että testin voittanut sivuversio palvelee sekä sinua, että asiakaskohderyhmääsi paremmin myös testin jälkeen kun samat kohderyhmät jatkavat sivujesi käyttämistä.

ASIAKASPALVELU PALVELEE ARKISIN 10-16 – OTA YHTEYTTÄ 0449717273

Keskustele asiantuntijan kanssa

0449717273

Yhdistämme yritysten tavan myydä asiakkaiden tapaan ostaa

Osoite

Rautpohjankatu 10
40700 Jyväskylä

Yritys

Suomen Mainoskampanja / Populentia Oy 2911267-1

Ota yhteyttä

myynti@mainoskampanja.com
0449717273